VIIe fractie asap

vlnr: Jafar Alhashime, Tim Gulpen, Ricardo Stoffels, Marten Porte en Lisa Venhoeven

Bij de universitaire verkiezingen in mei 2017 behaalde asap vier zetels. Marten Porte, Ricardo Stoffels, Jafar Alhashime en Tim Gulpen nemen namens asap zitting in de XXIe Universitaire Studentenraad van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Marten Portefractievoorzitter
Mijn naam is Marten Porte, ik ben 20 jaar en dit jaar fractievoorzitter van asap in de Universitaire Studentenraad. Afgelopen jaar heb ik mij in mijn tweede jaar van mijn bachelor Politicologie ingezet als assessor van de Faculteit der Managementwetenschappen. Al sinds de middelbare school heb ik een grote interesse in medezeggenschap en allerlei andere activiteiten naast het gewone curriculum. Ik kijk er dan ook erg naar uit om dit jaar op universitair niveau mee te praten en te denken en het geluid van asap in de USR te verkondigen. Omdat alleen de USR voor mij nog niet druk genoeg was, zit ik aankomend jaar ook voor het tweede jaar in het bestuur van de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen, waarmee ik me ook nog met de gemeentelijke politiek mag bemoeien.

Ricardo Stoffels
Hoi iedereen! Mijn naam is Ricardo Stoffels. Ik ben 24 jaar oud en ik hoop dit jaar mijn bachelor Geschiedenis af te ronden. Dit jaar zit ik namens asap in de USR. Ik zal me voornamelijk gaan inzetten voor studenten die naast hun studie nog iets willen doen aan zelfontplooiing. Specifiek ga ik me bezighouden met studentenwelzijn, het actieve studentenleven en duurzaamheid op onze universiteit.

Mijn interessegebieden sloten het best aan bij studentenpartij asap en ik verheug me er dan ook erg op om voor deze partij aan de slag te gaan met de tien punten die in het voorjaar zijn geformuleerd. Ik zal mijn uiterste best doen om iedereen die op asap heeft gestemd tevreden te stellen door zoveel mogelijk van deze tien punten te verwezenlijken. Op deze manier hoop ik de universiteit dit collegejaar weer een stukje te verbeteren.

Jafar Alhashime
Mijn naam is Jafar Alhashime en ik ben 22 jaar oud. Momenteel volg ik de master Ondernemingsrecht en neem ik zitting in de USR namens asap. Komend jaar zal ik mij inzetten voor onderwijsinnovatie, loopbaanoriëntatie en het actieve studentenleven. Ik vind het belangrijk dat studenten, naast het krijgen van kwalitatief goed onderwijs, ook de mogelijkheid hebben om zich tijdens hun studententijd te kunnen ontplooien.

In de afgelopen jaren ben ik praeses geweest van Carolus Magnus en heb ik een wereldreis gemaakt van vier maanden. Mijn vrije tijd gebruik ik om te voetballen, naar muziek te luisteren en als ik wat langer vrij ben om te reizen naar verre landen met mijn backpack.

Tim Gulpen
Hallo allemaal, ik ben Tim. Vijf jaar geleden verliet ik mijn hometown Simpelveld voor het prachtige Nijmegen. Dit jaar ben ik een van de vier gelukkigen die namens de tofste partij plaats mag nemen in de USR. Het spreekt voor zich dat ik mij, samen met mijn collega-fractieleden, keihard ga inzetten om onze Tienpuntenlijst te realiseren. Daarnaast hoop ik de medezeggenschap aan de RU te versterken.

Naast de USR combineer ik dit jaar mijn ondernemerschap met het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde. Ik zorg er echter altijd voor dat ik meer dan voldoende tijd over heb voor ontspanning. In de loop der jaren heeft mijn voorliefde voor series zich ontwikkeld tot een regelrechte serieverslaving, waarmee ik heel wat uurtjes kan vullen. Er zijn weinig goede series die ik niet volg. Mocht ik dit jaar toevallig een weekje niet op de campus te vinden zijn, ben ik ofwel aan het duiken op een zonnige bestemming, of sta ik in de sneeuw op een paar ski’s.