#13 Mark Eggink

STEM MARK

Over mij
Ik ben Mark, studeer Politicologie en ben dit jaar full-time bestuurslid bij N.S.R.V. Phocas als Commissaris Wedstrijdroeien. Je vindt me op nummer 13 van de lijst van asap. Het roeien is één van de passies die ik ontdekt heb toen ik ging studeren en is hoe ik actief werd buiten mijn studie. Dat is iets wat ik iedereen kan aanraden!
Waarom asap?

Ik sta op de lijst van asap omdat ik het belangrijk vind dat studenten de ruimte krijgen om hun studententijd optimaal in te richten als voorbereiding op hun werkende leven. Als dat is door jezelf te ontwikkelen buiten de collegebanken, in een commissie, bestuursjaar of als sporter, dan vinden wij dat de universiteit je daarin zou moeten ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld door het gemakkelijker te maken om je studieloopbaan flexibel in te richten!

Als je meer wilt weten over hoe asap denkt dat de ondersteuning vanuit de universiteit er uit zou moeten zien, of omdat je benieuwd bent naar onze andere standpunten, lees dan vooral ons verkiezingsprogramma. Vergeet ook vooral niet te stemmen op asap tussen 31 mei en 3 juni!