#4 Rizka Simons

STEM RIZKA

Over mij
Mijn naam is Rizka en ik studeer Recht & Management. Dit jaar sta ik op nummer 4 op de lijst van asap. Naast mijn studie ben ik secretaris van de JFV Nijmegen en zit ik in de ledenraad van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Daarnaast heb ik diverse bijbaantjes op de universiteit die ik met veel plezier doe. Verder is mijn allergrootste hobby toch wel echt koken.
Waarom asap?

asap streeft ernaar dat ondernemerschap wordt gestimuleerd. Als management student vind ik het belangrijk dat er meer faciliteiten worden gegeven om ondernemen makkelijker te maken voor alle studenten. Daarnaast vindt asap dat de universiteit het alumni-netwerk moet worden uitgebreid en frequenter moet worden gebruikt. Ook kunnen verschillende belangrijke actoren uit de regio benadert worden om studenten in aanraking te brengen met de praktijk. Persoonlijke ontwikkeling staat dus hoog in het vaandel bij asap. Een levendige en duurzame campus dragen hier uiteraard aan bij. Een campus waar iedereen zich veilig en thuis voelt is waar asap naar streeft. Om al deze redenen heb ik voor asap gekozen.

Elke stem telt! Ben jij het eens met deze ideeën? Stem dan tussen 31 mei en 3 juni op asap via verkiezingen.ru.nl! Hopelijk mag ik volgend jaar ook jouw belangen vertegenwoordigen in de Universitaire Studentenraad.