#7 Tim von den Hoff

STEM TIM

Over mij
Ik ben Tim von den Hoff, 21 jaar en ik studeer Psychologie. Op dit moment ben ik penningmeester bij SPiN, de studievereniging van Psychologie. In mijn vrije tijd ben ik graag bij Phocas of probeer ik te sporten.
Waarom asap?
asap heeft mij getrokken, omdat het een erg toegankelijke en open partij is. Ook de punten gericht op studenten die zich naast studie actief willen ontwikkelen, spreken mij erg aan. Verder vind ik de Tienpuntenlijst altijd erg overzichtelijk en makkelijk te begrijpen voor iedereen. Dit verlaagt de drempel voor studenten om betrokken te raken bij de verkiezingen en zich in te lezen.

De universiteit wordt steeds internationaler en colleges worden steeds vaker in het EngelsĀ gegeven. Ik vind dat de kwaliteit van het onderwijs bewaakt moet worden, ook in tijden van internationalisering, en dat de communicatie naar de studenten hierover eerlijk en open moet verlopen. Verder vind ik het erg belangrijk dat er ruimte is om jezelf te ontwikkelen tijdens je studie. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook in sport of onderwijs. Het isĀ dan ook belangrijk dat de universiteit hierbij een ondersteunende rol biedt en meedenkt over hoe je dit op de beste manier kunt invullen.