IX Bestuur 2019-2020

Annelies Ekelmans – voorzitter
Hi allemaal! Mijn naam is Annelies Ekelmans en ik ben de voorzitter van het IX Bestuur van asap. Sociale en medische wetenschappen zijn wel mijn ding: ik heb namelijk een bachelor psychologie en nu studeer ik geneeskunde. Als je aan mij vraagt wat mijn hobby’s zijn, dan word ik ongemakkelijk omdat ik dan niet verder kom dan ‘sociale activiteiten’. Ik kan gelukkig ook sporten aan het lijstje toevoegen, ik ben dol op hardlopen. Ik kijk erg uit naar het komende jaar en ik heb veel vertrouwen in het IXe bestuur, de IXe fractie en alle leden van asap.
Jordy Broekmeulen – vicevoorzitter
Hallo! Mijn naam is Jordy, student bestuurskunde en ik rond dit jaar mijn master af. Daarnaast ben ik vicevoorzitter bij asap. Hiervoor heb ik al eens een bestuursjaar bij de Jonge Democraten gedaan maar ik was nog niet ‘uitbestuurd’. De ervaring die ik daar heb opgedaan neem ik mee in mijn nieuwe functie hier, maar er is vast nog genoeg te leren bij studentenpartij asap. In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder hardlopen, spinnen of zwemmen dus als iemand naast een brainstormavond of ALV nog energie heeft, ga een keer mee.
Merel Peereboom – secretaris
Hallo! Ik ben Merel Peereboom en tweedejaars bestuurskundestudent. Ik vind het leuk om mij te verdiepen in de politiek en ben in Nijmegen dan ook actief geweest als bestuurslid van de Jonge Democraten. Na de JD was ik echter ook nog toe aan een andere bestuursuitdaging in een compleet andere functie. Ik heb enorm veel zin om mij dit komende jaar in te zetten als secretaris voor studentenpartij asap. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met vriendinnen en houd ik van borrelen. Daarnaast breng ik mijn passie voor koken graag tot uitdrukking bij mijn baantje bij Julia’s pasta.
Jasper Markesteijn – penningmeester
Ik ben Jasper Markesteijn en komend jaar mag ik de functie van penningmeester bekleden. Na een bachelor Rechtsgeleerdheid in Utrecht heb ik besloten naar Nijmegen te verkassen voor de duale master Onderneming & Recht. Tijdens mijn minor Klassieke Cultuur aan de Radboud had ik al zijdelings kennis kunnen maken met de vereniging. Vrijwel meteen na mijn switch van universiteit werd ik door asap met open armen ontvangen en het voelde echt als een warm bad. Naast de studie houd ik enorm van de klassieke oudheid en, volgens sommigen iets te hard, zingen onder de douche. Ik heb ontzettend veel zin in mijn termijn en weet zeker dat de fractie, de leden en wij als bestuur er een prachtig jaar van gaan maken.
Alara Er – commissaris publieke relaties
Hallo allemaal, ik ben Alara en ik ben ‘het internationale bestuurslid’ dit jaar. Ik hou van die titel omdat dit laat zien dat asap zijn beloften nakomt om te internationaliseren en vooruitstrevend blijft. Ik kom oorspronkelijk uit Turkije, maar mijn hart valt voor elke cultuur die ik ontmoet. Dit jaar neem ik de PR voor mijn rekening en ben ik meer dan blij om iedereen te bereiken via je telefoon of laptop. Ik ben enthousiast voor dit bestuursjaar en er vrij zeker van dat het geweldig zal worden.
Heb je vragen of opmerkingen? Kom met ons in contact!