asap in de USR-werkgroepen (2)

De leden van de Universitaire Studentenraad werken samen in onder andere werkgroepen om verbeterpunten op de universiteit aan te pakken of om aan andere zaken te werken. Ook asap is vertegenwoordigd in deze werkgroepen en wij laten jullie graag weten wat de werkgroepen doen. Deze keer is de USR-werkgroep Activiteiten aan bod.

Namens asap zitten Roosmarijn, Monique en Twan in de USR-werkgroep Activiteiten. Verder zitten ook Michelle Everard (Akkuraatd) en Maarten Heinemann (Akkuraatd) in deze werkgroep en ook Daan Verwaaij (Check), die tevens voorzitter is.

De werkgroep Activiteiten houdt zich onder andere bezig met evenementen om de medezeggenschap onder de aandacht te brengen. Zo is op 3 december de Dag van de Medezeggenschap georganiseerd en komt er dit jaar weer een medezeggenschapsgala. Daarnaast wordt de medezeggenschap in de week van 18 april nog eens extra gepromoot, wanneer de kandidaatstellingen voor de volgende verkiezingen plaatsvinden.

Verder is de werkgroep Activiteiten druk met de organisatie van de Campusnacht, die dit jaar van donderdag 25 februari op vrijdag 26 februari plaatsvindt. De eerste editie van de Campusnacht vorig jaar was een groot succes en ook dit jaar worden er veel activiteiten georganiseerd. Ten slotte praat deze werkgroep mee over de organisatie van de Dag van het Studentbestuur, wanneer de Nijmeegse studentbestuurders in het zonnetje worden gezet voor hun inzet.

Kortom, een belangrijke werkgroep die leuke activiteiten organiseert die ten goede komen aan het studentbestuur en de medezeggenschap in Nijmegen.

Reageer