De Vijftien van asap stellen zich voor!

In deze serie stellen de vijftien kandidaten van asap voor de verkiezingen van 2016 zichzelf voor. Van 23 mei tot en met 26 mei kan er weer op de kanjers van asap worden gestemd. Wie zijn onze kandidaten en wat vinden onze kandidaten belangrijk? Deze keer stellen Rens Koene en Steffi Menten zich voor.

Naam:
Rens Koene12 Rens Koene

Leeftijd:
22 jaar

Studie:
Bedrijfskunde (3e jaars)

Andere activiteiten en hobby’s:
Ik sport graag. Welke sport maakt mij niet zo uit, als er maar een bal in het spel is! Verder ben ik vanaf het begin van mijn studie actief geweest in verschillende commissies van Synergy en momenteel zit ik dan ook in het (fulltime) bestuur van studievereniging Synergy. Ik werk in het weekend ook nog ongeveer tien uur bij Albert Heijn. Samen met mijn vriendin woon ik vlakbij de universiteit. Natuurlijk ben ik ook geregeld in de stad te vinden waar ik geniet van een, of iets meer biertjes.

Favoriete plek op de campus:
Dit jaar is dat natuurlijk de Synergykamer, hier zit ik dan ook ongeveer 40 uur per week. Er is hier altijd lekkere koffie en er zijn altijd gezellige mensen!

Motivatie voor asap:
De reden dat ik bij asap zit is dat ze zich inzetten voor de actieve student, dit ben ik zelf sinds het begin van mijn studie. Vandaar dat ik het van groot belang vindt dat alle studenten de mogelijkheden krijgen om zichzelf te kunnen ontwikkelen, zowel binnen de opleiding als daarbuiten. Hierbij komt het feit dat asap werkt met een tienpuntenlijst, dit is concreet en voor iedereen begrijpelijk. Het is duidelijk waar asap voor staat en waar asap voor vecht.

Op welk gebied kan de universiteit volgens jou een stap vooruit zetten?
Digitalisering. Er zijn legio mogelijkheden waar onderwijs verbeterd kan worden door de ondersteuning van digitale middelen. Dit begint bij het meer aanbieden van weblectures, maar daar eindigt het zeker niet. Zo is het ook mooi om te zien dat er komend jaar op initiatief van asap een Radboud app komt! De universiteit zal digitale ontwikkelingen in de gaten moeten houden en blijven ontwikkelen op dit gebied!

Naam:13 Steffi Menten
Steffi Menten

Leeftijd:
20

Studie:
Communicatie- en Informatiewetenschappen

Andere activiteiten en hobby’s:
Secretaris bij SV Babylon, stappen, wijntjes en speciaalbiertjes drinken.

Favoriete plek op de campus:
De Babylonkamer.

Motivatie voor asap:
asap zet zich meer dan de andere studentenpartijen in voor de actieve student. Daarom heb ik voor asap gekozen.Op welk gebied kan de universiteit volgens jou een stap vooruit zetten?
Wat mij betreft mag de aanwezigheidsplicht voor actieve studenten wel worden versoepeld.

Reageer