De Vijftien van asap stellen zich voor!

In deze serie stellen de vijftien kandidaten van asap voor de verkiezingen van 2016 zichzelf voor. Van 23 mei tot en met 26 mei kan er weer op de kanjers van asap worden gestemd. Wie zijn dit jaar de kandidaten van asap en wat is hiervoor hun motivatie? Deze keer zijn Sanne Strijbos en Bojan Manasijev aan de beurt om zich voor te stellen.

Naam:6 Sanne Strijbos
Sanne Strijbos

Leeftijd:
20 jaar

Studie:
Nederlands recht

Andere activiteiten en hobby’s:
Dit collegejaar maak ik deel uit van het bestuur van de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen. Daarnaast ben ik medewerkster van Rechtswinkel Oss. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met vrienden en vriendinnen.

Favoriete plek op de campus:
De patio in het Grotiusgebouw.

Motivatie voor asap:
Als student vind ik het belangrijk, en ik hoop velen met mij, dat studenten kritisch blijven kijken naar alles wat er op en rondom de universiteit speelt. asap is een enthousiaste partij die openstaat voor de mening van elke student en zij nodigt studenten op die manier uit om kritisch te blijven kijken. Daarnaast bestaat asap uit een leuke en open groep mensen waar gezelligheid hoog in het vaandel staat!

Op welk gebied kan de universiteit volgens jou een stap vooruit zetten?
Zeker in de huidige tijd is het belangrijk dat studenten uitgenodigd worden zich zo volledig mogelijk te ontwikkelen. Als student moet je hier de ruimte voor krijgen en studenteninitiatieven moeten aangemoedigd worden. De Radboud Universiteit moet kritisch blijven kijken naar de mogelijkheden. Tegenover flexibele gemotiveerde studenten mag de universiteit best een flexibelere houding aannemen

Naam:7 Bojan Manasijev
Bojan Manasijev

Leeftijd:
21

Studie:
Griekse en Latijnse taal en cultuur

Andere activiteiten en hobby’s:
Theater, talenfreak, stappen, speciaalbier, activiteiten e.d. organiseren. Verder ben ik dit jaar praeses van het Sodalicium Classicum Noviomagense en vorig jaar zat ik in de Facultaire Studentenraad Letteren.

Favoriete plek op de campus:
Universiteitsbibliotheek

Motivatie voor asap:
asap is er voor iedere student en niet voor een bepaalde categorie. Ik sta voor asap, omdat de tienpuntenlijst mij heel erg aanspreekt. De tienpuntenlijst is voor mij altijd als zeer concreet, duidelijk en helder overgekomen, oftewel: je weet wat je aan asap hebt. asap zet zich bij uitstek ook heel erg in voor de actieve student en is altijd vooruitstrevend. Dit sprak mij des te meer aan om bij zo’n fantastische partij te gaan. Bovendien wil asap de ‘facultaire eilandjescultuur’ tegen gaan en daarmee alle studenten verbinden.

Reageer