Gemotiveerde Kandidaten voor de Nieuwe Lijst gezocht!

Van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni vinden de verkiezingen voor de Universitaire Studentenraad 2017-2018 plaats en wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten!

Studenten die het geluid van asap willen laten horen in de Universitaire Studentenraad, kunnen solliciteren voor een plek tussen 1 en 5 op de volgende kandidatenlijst. Een verkiesbare plek op de kandidatenlijst betekent dat je in de aanloop naar de verkiezingen betrokken bent bij het verkiezingsprogramma en dat je mee denkt over de campagneplannen. Tijdens de verkiezingsweek voer je met de andere kandidaten op de lijst campagne om met het verkiezingsprogramma zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Verkozen! Wat nu?
In de Universitaire Studentenraad laat jij het geluid van asap horen. Je zorgt er onder andere voor dat de punten die voor asap belangrijk zijn bespreekbaar worden gemaakt in de vergaderingen met het College van Bestuur. In de USR-werkgroepen werk jij naar eigen interesse aan punten die jij zelf belangrijk vindt en waar jij je mee bezig wil houden en met je collega-fractieleden werk jij aan  het verkiezingsprogramma van asap. Verder houd je de actualiteit in de gaten om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke onderwerpen mist.

Daarnaast nemen de fractieleden van asap ook naar eigen interesse zitting in een of meerdere commissies van asap. Hierin kun je je onder andere bezig houden met het verkiezingsprogramma, de kandidatenlijst, de campagne. Meer informatie over de commissies van asap is op onze website te vinden. De fractie en het bestuur van asap zullen door het jaar door veel samenwerken om asap draaiende te blijven houden.

Meer informatie?
Om een idee te krijgen van waar asap zich voor in zet kun je verder kijken op onze website of onze Facebook bekijken. Mis je nog informatie om je laatste twijfels weg te nemen kun je een e-mail sturen naar secretaris@asapnijmegen.nl of je kunt een van de huidige fractieleden aanspreken. Wij maken graag tijd om je meer te vertellen!

Reageer