Pakketjes op de campus dankzij asap!

English follows Dutch

Het is sinds kort mogelijk voor medewerkers en verenigingen van de managementfaculteit om pakketjes op de campus te laten bezorgen door middel van speciale ophaalkluisjes.

asap-fractievoorzitter Jasper van Ulsen is zeer blij met de komst van de kluisjes. Het is voor velen praktisch en het is daarnaast ook een stuk duurzamer, omdat het verkeer scheelt. asap is blij dat het deze verkiezingsbelofte heeft kunnen waar maken.

Op het moment zijn de kluisjes alleen beschikbaar op de managementfaculteit, maar de verwachting is dat met ingang van het nieuwe collegejaar iedere medewerker en student van de Radboud Universiteit gebruik kan maken van deze kluisjes.


Dit is een voorbeeld van een concreet iets wat de USR voor jouw als student kan bereiken! Wil je nou dat asap volgend jaar ook voor jouw aan de slag gaat om de Radboud concreet te verbeteren? Lees hier wat wij willen bereiken en stem op asap.


Packages on campus thanks to asap!

It has recently become possible for management faculty employees and associations to have packages delivered to campus through special pick-up lockers.

asap group chairman Jasper van Ulsen is very happy with the arrival of the lockers. It is practical for many and it is also a lot more sustainable, because it saves traffic. asap is glad that it was able to fulfill this election promise.

At the moment the lockers are only available at the management faculty, but it is expected that starting from the new academic year every employee and student of Radboud University will be able to use these lockers.


This is an example of a concrete thing the USR can accomplish for you as a student! Now do you want asap to work for you next year to concretely improve Radboud as well? Read here what we want to achieve and vote on asap.