De vijftien van asap stellen zich voor: Jafar en Tim

In deze serie stellen de vijftien kandidaten van asap voor de verkiezingen van 2017 zichzelf voor. Van 29 mei tot en met 1 juni kan er weer op de kanjers van asap worden gestemd. Wie zijn onze kandidaten en wat vinden onze kandidaten belangrijk? Nu is het de beurt aan Jafar Alhashime en Tim Gulpen om zich voor te stellen.

Naam: Jafar2PNG

Jafar Alhashime

Leeftijd: 

22 jaar

Studie: 

Rechten

Andere activiteiten en hobby’s: 

Backpacken, voetbal, fitness, koken en Carolus!

Favoriete plek op de campus: 

Het grasveld bij het Grotiusgebouw.

Motivatie voor asap:

asap is de partij voor mij, omdat al jaren ingezet wordt voor een bruisend studentenleven en een hoge leefkwaliteit op de campus!

Op welk gebied kan de universiteit volgens jou een stap vooruit zetten?

Studenten die naast hun studie nevenactiviteiten verrichten moeten daarvoor de kans krijgen van de universiteit. Als je kijkt naar hoe dit geregeld is op andere universiteiten, dan zie je dat de Radboud nog een enorme inhaalslag moet maken.

Naam: TimPNG

Tim Gulpen

Leeftijd:

22 jaar

Studie:

Bestuurskunde

Andere activiteiten en hobby’s:

Naast mijn studie investeer ik veel tijd in mijn eigen onderneming. Tevens reis ik graag en een jaarlijkse wintersport mag eigenlijk niet ontbreken. Het spreekt voor zich dat ik graag (speciaal)bier nuttig in mijn vrijetijd, ik ben dan ook regelmatig in de stad te vinden.

Favoriete plek op de campus:
TvA zeg ik met enigszins gevoel voor nostalgie. Gedurende mijn studie heb ik reeds veel tijd doorgebracht in deze straat. Bovendien is het stiekem is het gewoon leuk om als allerlaatste gebruik te mogen maken van de verschillende gebouwen in de Thomas van Aquinostraat. Ook de kamer van mijn studievereniging is te vinden in TvA: de BOW kamer.

Motivatie voor asap:
Ik kan ik me erg vinden in de doelgerichtheid van asap middels de Tienpuntenlijst, waarmee de invloed van medezeggenschap tastbaar gemaakt wordt voor alle studenten. Bovendien werkt asap op alle mogelijke manieren aan het verruimen van de mogelijkheden voor alle actieve studenten, iets waar ik me erg in kan vinden!

Op welk gebied kan de universiteit volgens jou een stap vooruit zetten?
De RU kan stappen vooruit zetten door middel van het realiseren van extra mogelijkheden voor RU studenten aan buitenlandse universiteiten. Verder dient de universiteit de mogelijkheden voor actieve studenten te verruimen. Door mijn ondernemerschap heb ik ervaren dat vooral verplichtingen gedurende het propedeuse jaar moeilijkheden kunnen veroorzaken. Ondanks dat dit niet direct een verbeterpunt is voor onze universiteit is een laatste belangrijk punt voor de Nijmeegse medezeggenschap het bewaken van de kwaliteit van onderwijs en de rol die studentevaluaties hierin spelen.

 

Reageer