De vijftien van asap stellen zich voor: Malou en Ralph

In deze serie stellen de vijftien kandidaten van asap voor de verkiezingen van 2017 zichzelf voor. Van 29 mei tot en met 1 juni kan er weer op de kanjers van asap worden gestemd. Wie zijn onze kandidaten en wat vinden onze kandidaten belangrijk? Malou Ensink en Ralph Becking trappen af en stellen zichzelf voor.

Naam:MalouPNG

Malou Ensink

Leeftijd:

21 jaar

Studie:

Geneeskunde

Andere activiteiten en hobby’s: 

Naast mijn studie zet ik me in voor verschillende commissies binnen Phocas en gaan er heel wat uren op aan wedstrijdroeien. Ook ben ik soms nog op scouting te vinden als vrijwilliger en werk ik als student-assistent in het Radboudumc. Verder houd ik van lekker koken en veel lachen!

Favoriete plek op de campus: 

Die paar tafels in de UB waar m’n laptop wél kan connecten met de WiFi.

Motivatie voor asap:

Ik heb voor asap gekozen omdat ik erin geloof dat de universiteit meer is dan een plek om alleen je diploma te halen. Het is belangrijk dat studenten de ruimte krijgen om zich, op welke manier dan ook, te kunnen ontwikkelen als individu.

Op welk gebied kan de universiteit volgens jou een stap vooruit zetten?

In mijn ogen kan het Radboud nog verbeteren door studenten te ondersteunen die breder willen ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het makkelijker maken van vakken volgen aan een andere faculteit, of soepele roosters zodat er meer bewegingsvrijheid komt voor extracurriculaire activiteiten.

Naam: RalphPNG

Ralph Becking

Leeftijd:

21 jaar

Studie:

Rechtsgeleerdheid

Andere activiteiten en hobby’s:

Bestuurslid Interne Betrekkingen bij de JFV Nijmegen, lid Pleitgenootschap Rota Carolina. Verdere hobby’s zijn schrijven, genealogisch onderzoek en pokeren met vrienden.

Favoriete plek op de campus:

Tijdens tentamenperiodes de kelder van de Grotiusbibliotheek en buiten de tentamens om de patio bij de JFV kamer in het Grotiusgebouw.

Motivatie voor asap:

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van de toestand van de student en in het bijzonder die van de actieve student. De aandachtspunten van asap sluiten van alle partijen het beste bij mij aan met in het bijzonder de aandacht voor de student als individu. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de campagne als lijstduwer door de student bewust te maken van het feit dat er wel degelijk veranderingen mogelijk zijn, maar dat daarvoor wel goed onderhandeld moet worden en naar mijn mening is asap daar de geschiktste studentenpartij voor.

Op welk gebied kan de universiteit volgend mij een stapje vooruit zetten?
Op het gebied van persoonlijke begeleiding. Het moet zeker geen school worden maar ik ben van mening dat je hier wel bent om dingen te leren, en soms wordt het individu uit het oog verloren. Dit vind ik erg jammer, en ik zie hier een hoop verbeterpunten.

Reageer