VIIIe bestuur asap

vlnr: Haye Pennings, Luuk Diekema, Kelly van Eert en Joël Janssen

Luuk Diekema voorzitter
Beste lezer,  Ik ben dus Luuk Diekema en dit jaar mag ik voorzitterschap van asap op me nemen. Het is mogelijk dat je me al eerder kende als de oud Commissaris Externe Betrekkingen bij studievereniging BOW. Ik ben 21 jaar oud en hoop dit jaar af te studeren voor mijn bachelor bestuurskunde. Waar je me altijd voor kan interesseren is uiteten gaan, speciaal biertjes of een boswandeling met de hond. Verder hoop ik dit jaar asap weer een stap verder te brengen als kritische studentenpartij samen met mijn bestuur, onze fractie en alle leden. Wij hopen er gezamenlijk een top jaar van te maken! Tot snel!

Kelly van Eert vicevoorzitter
Hallo allemaal! Ik ben Kelly van Eert en ben dit jaar vicevoorzitter bij asap. Wellicht ben je me vorig jaar in de bestuurswereld al tegengekomen als secretaris of later als penningmeester van de NSHV. Kort iets over mezelf: ik ben 22 jaar oud, studeer economie en hoop dit jaar zowel mijn master Corporate Finance & Control als de verkorte bachelor van Filosofie af te ronden. Mij kun je altijd wakker maken voor een goede serie of film, lekker eten of een speciaalbiertje. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten, al schiet dat er ook wel eens bij in. Ik hoop dit jaar veel enthousiaste asappers tegen te komen en er samen een top jaar van te maken!

Haye Pennings secretaris
Mijn naam is Haye Pennings, 21 jaren oud en vierdejaarsstudent Bestuurskunde. Komend jaar zal ik me als secretaris bij asap inzetten voor studerend Nijmegen, iets waar ik erg naar uit kijk! Na hier en daar wat commissies gedaan te hebben leek het me een mooie uitdaging om nu een bestuursjaar te doen. De keus voor asap was snel gemaakt: elk jaar scherpe punten en het belangrijke doel om het studentenleven in Nijmegen nog mooier te maken. Afgelopen half jaar liep ik stage bij een belangenorganisatie; die ervaring zal ik komend jaar proberen in te zetten voor asap.

In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vrienden, loop ik als de zon schijnt hard (rondje bruggen) en fiets ik bij slechter weer naar (of toch voorbij) het RSC. Om niet elke maand afhankelijk te zijn van ome DUO werk ik sinds kort voor een rekenkamercommissie.

Joël Janssen penningmeester
Mijn naam is Joël Janssen, inmiddels 25 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Limburg, maar ik woon nu al 5 jaar in Nijmegen. Momenteel studeer ik politicologie, maar ik hoop mijn bachelor dit jaar af te ronden en volgend jaar door te stromen naar een master bestuurskunde. Voor mijn bestuursfunctie bij asap heb ik nog enkele bestuursfuncties bekleed, zoals voor mijn dispuut en voor het GROFF-festival. Ik was echter nog niet helemaal ‘uitbestuurd’ en ik had dit jaar nog wat tijd over, dus heb ik ervoor gekozen om mij dit jaar in te zetten als penningmeester voor asap.

Mijn eerste indrukken van asap als vereniging zijn bijzonder positief. Iedereen is zeer pragmatisch ingesteld en erg gemotiveerd. Hierdoor heb ik nog meer zin gekregen om mij in te zetten voor asap als vereniging, maar ook als studentenpartij.

Heb je vragen of opmerkingen? Kom met ons in contact!