Kandidatenlijst

Klik hieronder op de foto van een kandidaat om meer over hem/haar te weten te komen of ga naar de Tienpunten lijst 2022.

 Click here to read this page in English or go directly to our Ten point list 2022.

De kandidaten worden de komende dagen een voor een hier aan jullie voorgesteld!

#1 Mark Bunschoten

#1 Mark Bunschoten

Politicologie

STEM MARK

Over mij
Ik ben Mark Bunschoten, ik ben 21 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn derde jaar van mijn bachelor politicologie. Naast dat ik op dit moment druk bezig ben met het schrijven van mijn scriptie, ben ik dit jaar ook lid van de opleidingscommissie (OLC) politicologie. Als lid van de OLC houd ik me vooral bezig met facultaire zaken en ben ik in deze rol ook betrokken bij het opzetten van een nieuwe leerlijn over persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de faculteit. Daarnaast ben ik ook lid van studentenhockeyvereniging Apeliotes. Hier speel ik competitie en geef ik samen met een teamgenoot ook elke week training. Buiten de universiteit om vind ik het leuk om met vrienden af te spreken voor een drankje of heerlijk uitgebreid te gaan eten of drinken op het terras.
Waarom asap?
Als student die niet alleen binnen zijn studie en medezeggenschap actief is, maar ook buiten het onderwijs actief is heb ik geleerd en gezien hoe belangrijk het is dat ieders stem gehoord wordt. Nu covid eindelijk voorbij lijkt te zijn en de agenda’s weer volstromen met allerlei verplichte en sociale activiteiten is het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de stem van studenten. Ik heb me bij asap aangesloten omdat asap er voor strijdt dat de stem van de student gehoord wordt die zich niet alleen bezig houdt met onderwijs, maar ook ruimte wil voor zelfontwikkeling en verrijking op welk gebied dan ook. asap doet dit door goed te luisteren en zich constructief op te stellen door met goede ideeën en argumenten te komen, iets dat mij persoonlijk erg aanspreekt! Daarnaast wil asap een groene en actieve campus voor iedereen waar er genoeg ruimte is om te genieten van rust en de natuur die onze campus al rijk is en waar iedereen die dat wil ook de kans heeft om te kunnen sporten of zich te ontwikkelen op welke manier dan ook. Ik wil me er volgend jaar in de USR hard voor maken dat groen meer ruimte krijgt op de campus en dat het mogelijk is voor iedere student om veilig per fiets of openbaar vervoer naar de campus te komen. asap heeft hier goede ideeën voor die ik volgend jaar graag naar voren breng in de USR. Daarom sta ik nummer 1 op de lijst van asap!
#2 Ishani Udas

#2 Ishani Udas

Artificial Intelligence

STEM ISHANI

Over mij
Hey! Mijn naam is Ishani Udas, ik ben 20 jaar oud en een derdejaars AI bachelor student. Ik ben een internationale student uit Abu Dhabi (oorspronkelijk uit India). Ik zit momenteel in het bestuur van mijn studievereniging SV CognAC als Hoofd Onderwijs, en ben ook een van de eerste niet-EU bestuursleden aan de Radboud Universiteit. Binnen mijn vereniging maak ik deel uit van meerdere commissies en zit ik momenteel in de Studiecommissie, Symposiumcommissie, Internationale Commissie en Ouderdagcommissie. Daarnaast ben ik adviserend lid in zowel Bachelor als Master DPC’s (OLC’s) van mijn opleiding. Ook was ik student-mentor in het eerstejaars mentorprogramma van onze studie en heb ik vorig jaar Honors gedaan, en dit jaar maak ik deel uit van de redactie van Turning Magazine. In mijn vrije tijd kijk ik graag pro-binge films en series, dans ik, hang ik rond met vrienden en heb ik ook groepen waar ik DnD mee speel.

Waarom asap?

Bij alle verschillende mogelijkheden die ik aan de universiteit heb gekregen, is persoonlijke ontwikkeling voor mij altijd een belangrijk punt geweest. Ik geloof sterk dat elke student de kans moet krijgen om zichzelf te ontwikkelen op elke manier die hij of zij verkiest, en toegang moet hebben tot die mogelijkheden. Dat is de reden waarom ik bij asap ben voor de verkiezingen dit jaar als hun #2 kandidaat aangezien dit iets is waar zij ook in geloven.

Ik heb veel aspiraties voor een jaar in het USC, maar het punt waar ik me op zou willen richten is het verbeteren van het fysieke en mentale welzijn van studenten. Persoonlijk en via mijn buitenschoolse activiteiten heb ik gemerkt dat het welzijn van studenten tijdens de pandemie een flinke deuk heeft opgelopen. Daarom zou ik graag willen werken aan het onder de aandacht brengen van deze kwestie door bijvoorbeeld een geïntegreerde zorgkaart te hebben waarop de zorgmogelijkheden van de universiteit en de reguliere gezondheidszorg staan aangegeven.  Ook zou ik graag zien dat er meer duidelijke en uitgebreide ondersteuning komt vanuit de universiteit naar studenten- en studieorganisaties bij het bestrijden van eenzaamheid. Tot slot herken ik als international de worsteling om in een ander land vanuit het niets je weg te moeten vinden, daarom wil ik ook graag de spreekbuis zijn voor internationals in het USC en me inzetten voor betere hulp aan en integratie van internationale studenten.

asap erkent en steunt volledig het streven naar het aanpakken van fysiek en mentaal welzijn, en dit is nog een reden waarom ik op hun kieslijst sta.

#3 Mark de Jong

#3 Mark de Jong

Informatica

STEM MARK

Over mij

Ik ben een van de 2 Mark’s dit jaar, ook 21 jaar oud. Mijn studie is echter Informatica. Ik zit in mijn derde jaar van de bachelor hoewel ik nog lang niet klaar ben. Dit komt vooral omdat ik graag dingen doe naast mijn studie. Momenteel ben ik voorzitter van studievereniging Thalia. Dit is niet alleen heel erg leuk, het heeft me ook laten zien hoeveel ik geef om de universiteit en de studenten die hier studeren. Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan mentaal welbevinden, meer erkenning geven aan masterstudenten en proberen de puinhoop die na een jaar van lockdowns was achtergebleven bij elkaar te krijgen. Naast de serieuze dingen hou ik ook erg van koken, een bezoek aan mijn tante in Italië is altijd een traktatie voor voedselinspiratie. Daarnaast voetbal ik graag met mijn vereniging en zijn mijn planten op mijn kamer al meer dan een jaar niet doodgegaan, wat voor mij een indrukwekkende prestatie is.

Waarom asap?
Zoals ik al zei, doe ik graag dingen naast mijn studie. Ik zou gewoon naar colleges kunnen gaan, opdrachten inleveren en tentamens afmaken. Aan de andere kant zou ik een bestuursjaar kunnen doen voor mijn vereniging, actief kunnen zijn in commissies, naar het buitenland kunnen gaan of cursussen kunnen volgen aan andere faculteiten om te genieten van alles wat een studentenleven te bieden heeft. Dit is waar asap voor staat en promoot: Groeien en ontwikkelen als student. Het sluit heel erg aan bij wat ik het liefste doe en waarvan ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om dat ook te ervaren. asap stimuleert een gezond en rijk studentenleven! Een van de dingen die asap en ik willen bereiken is een beter examen. Studeren zou moeten gaan over het leren van nieuwe onderwerpen, niet over het afvinken van vakjes om dat diploma te halen. Beter onderwijs betekent betere studenten. Daarom ben ik nummer 3 op de lijst voor asap!

#4 Isa Witteveen

#4 Isa Witteveen

Geneeskunde & Pedagogische Wetenschappen

STEM ISA

Over mij
Hey, mijn naam is Isa Witteveen, ik ben 23 jaar oud en vijfdejaars student. Ik studeer geneeskunde en pedagogische wetenschappen en ben daarnaast een actieve student. Tijdens mijn studie ben ik actief in de medezeggenschap, eerst als jaarvertegenwoordiger en in het SOOS-bestuur op de medische faculteit. De afgelopen drie jaar ben ik actief geweest in de opleidingscommissie. Naast mijn studie geef ik reanimatieonderwijs op middelbare scholen en speel ik basketbal in het Radboud Sportcentrum. Ook ben ik sinds 2018 actief bij IFMSA-Nijmegen, dit jaar als interim bestuurslid en vorig jaar als nationaal bestuurslid van IFMSA-NL.

Waarom asap?

Door al deze ervaringen heb ik gezien wat je ook buiten je studie allemaal kan leren als student. Je kan jezelf ontwikkelen in intensief samenwerken, effectief vergaderen, professioneel communiceren, realistisch plannen en nog veel meer, waar binnen een opleiding soms minder aandacht voor is. En daarom wil ik, net als asap, dat iedereen de ruimte voelt en krijgt om deze kansen aan te grijpen.

Tijdens mijn jaren in de opleidingscommissie heb ik onder andere gekeken naar het veilig leerklimaat, omdat dit helaas nog niet vanzelfsprekend is. Net als ik wil asap blijvende aandacht voor de sociale veiligheid op de RU; een campus zonder bijvoorbeeld discriminatie en intimidatie. Ik vind het belangrijk dat de universiteit actief werkt aan het creëren en/of behouden van een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Daarbij is het belangrijk om zowel preventief bezig te gaan als te zorgen dat problemen snel worden opgepakt, door bijvoorbeeld laagdrempelige meldpunten te hebben en de zichtbaarheid van vertrouwenspersonen te vergroten.
Door het volgen van een dubbele bachelor ervaar ik zelf welke verschillen er kunnen zitten tussen verschillende faculteiten. Graag zou ik deze ervaring gehoor willen geven binnen de universitaire studentenraad (USR), zodat opleidingen van elkaar kunnen leren.
Net als asap vind ik dat iedereen zo goed mogelijk onderwijs volgt in een zo veilig mogelijke omgeving. Daarom sta ik op plek 4 op de lijst van asap.

#5 Coen Willemse

#5 Coen Willemse

Rechtsgeleerheid

STEM COEN

Over mij
Hoihoi, mijn naam is Coen Willemse, 21 jaar oud en ik ben vierdejaars student rechtsgeleerdheid. Naast hier en daar wat EC’s binnenslepen ben ik dit jaar voorzitter bij de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen. Dit betekent dat ik, naast het voorzitten van de vereniging, mij ook bezig houdt met de acquisitie van de vereniging. Hiervoor heb ik in verschillende commissies gezeten van de JFV. Door actief te worden bij mijn studievereniging heb ik veel verschillende mensen leren kennen en heb ik dingen geleerd die ik in de collegebanken niet had opgestoken.

Waarom asap?

Een realistische visie en probleemoplossend denken. Dat zijn twee eigenschappen die bij mij hoog in het vaandel staan en zo ook bij asap. Studentenpartij asap zet zich in voor de actieve student en dat deze zich kan ontwikkelen op persoonlijk vlak en vaardigheden kan ontwikkelen via extra curriculaire activiteiten. Ik heb gemerkt hoeveel ik heb geleerd van deze activiteiten en vind het daarom belangrijk dat studenten de ruimte wordt gegeven om naast studiesucces ook studentensucces te behalen!

Hierom sta ik op plek 5 van de lijst van asap! Ben je het met mij eens? Stem dan op mij van 30 mei tot en met 2 juni!

 

#6 Anouk Toma

#6 Anouk Toma

Psychologie

STEM ANOUK

Over mij
Hoi, mijn naam is Anouk, ik ben 22 jaar en ik zit in het tweede jaar van de bachelor Psychologie. Naast mijn studie ben ik actief als bestuurslid bij mijn studievereniging SPiN. Hier vervul ik de functie van Commissaris Externe Betrekkingen waarbij ik me vooral bezighoud met het zoeken van sponsoren, contact onderhouden met externe partijen en het opstellen van contracten. Daarnaast ben ik actief in een paar commissies van SPiN. Toen ik begon met studeren was alles qua studie online. Ik zat toen ook al in een commissie van SPiN, maar zelfs die activiteiten waren allemaal online. Dit jaar, met mijn bestuursjaar, ben ik opeens van vrijwel geen studentenleven naar een heel actief studentenleven gegaan. Ik heb dus ook geleerd hoe belangrijk het is om de mogelijkheid te hebben om actief te zijn naast je studie. Je leert hier dingen mee, die je met alleen studeren niet zult leren.

Waarom asap?
De reden dat ik achter asap sta, is omdat zij zich inzetten voor de actieve student. Het is belangrijk om flexibel te kunnen studeren en een grote diversiteit van leermogelijkheden te hebben. Hiervoor moet er variatie in de mogelijkheden van lesgeven komen. Door colleges op te nemen en beschikbaar te stellen voor studenten, kunnen studenten flexibeler studeren. Dit geeft ze meer tijd voor persoonlijke ontwikkeling zowel binnen als buiten de studie. Daarom sta ik op nummer 6 van de lijst van asap.

#7 Rens van der Schoot

#7 Rens van der Schoot

Geografie, Planologie & Milieu

STEM RENS

Over mij
Hey allemaal, ik ben Rens, 21 jaar oud en derdejaars student Geografie, Planologie en Milieu. Ik kom uit het mooie Breda, maar woon al sinds het begin van mijn studie in een gezellig studentenhuis in Nijmegen. Naast mijn studie ben ik dit jaar tevens de voorzitter van Studievereniging Mundus, een functie die ik met veel plezier vervul. In dit bestuursjaar heb ik al veel praktische kennis en vaardigheden opgedaan die ik niet in de collegebanken heb geleerd, zoals het leiden van vergaderingen en het onderhouden van contacten met de faculteit. Daarbij heb ik vooral mijn netwerk flink kunnen uitbreiden. Naast dit bestuursjaar ben ik werkzaam als student ambassadeur van de Radboud Honours Academy, waar ik me inzet om studenten voor te lichten over Honours.

Waarom asap?

Ik sta op de lijst voor asap omdat ik een duurzaam studieklimaat erg belangrijk vindt. Zeker met het oog op het klimaat is het van belang dat de universiteit zich zo veel mogelijk inzet om een duurzaam studieklimaat te kunnen realiseren. Om het probleem van klimaatverandering zo goed mogelijk tegen te gaan, dienen alle studenten ook hun steentje bij te dragen. Naast deze vorm van duurzaamheid is duurzaamheid in het gebruik belangrijk: asap wil duurzame faciliteiten en studiematerialen, zodat studenten er lang profijt van kunnen hebben. Dit is waarom ik op plek 7 van de lijst van asap sta. Vind jij dit ook belangrijk? Stem dan op mij en op asap van 30 mei tot 2 juni!

#8 Valérie de Kort

#8 Valérie de Kort

International Business Communication

STEM VALERIE

Over mij

Hi! Ik ben Valérie de Kort en ik ben 23 jaar. Ik zit in het derde jaar van de studie International Business Communication, die ik voor de helft in het Frans volg. Naast af en toe de boeken induiken werk ik ook als ambassadeur en voorlichter voor de Radboud Universiteit op middelbare scholen en zit ik in commissies bij de Rode Kruis Studentendesk, waar ik projecten organiseer en me deels bezighoud met de mentale gezondheid van studenten. 

Waarom asap?

Ik ben altijd al erg breed geïnteresseerd geweest en zou het liefst Frans met geografie of bedrijfskunde met geschiedenis combineren. Een van de redenen waarom ik heb gekozen me voor asap in te zetten is vanwege de ambitie van asap om interfacultair en interdisciplinair onderwijs toegankelijker te maken. Waar het nu vaak ingewikkeld is om een minor van een andere faculteit te volgen (rooster-technisch bijvoorbeeld), willen we dit zo snel mogelijk makkelijker maken zodat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en klaargestoomd wordt om complexe vraagstukken op te kunnen lossen in onze maatschappij. 

#9 Daniel Kaptein

#9 Daniel Kaptein

Bestuurskunde

STEM DANIEL

Over mij
Hoi, ik ben Daniël en ben 25 jaar oud. Ik studeer nu al 5 jaar op onze prachtige universiteit. Ik zit nu in mijn Master bestuurskunde en loop stage bij AON. In mijn vrije tijd tap ik graag biertjes bij Café Samson en ben ik geregeld op een terrasje te vinden. Ik ben 5 jaar actief geweest bij Studievereniging BOW, een bestuursjaar gedaan bij het LCB (landelijk congres bestuurskunde), en de laatste jaren ook actief geweest bij asap. Ik heb in mijn studietijd veel dingen goed zien gaan op de universiteit; maar er is ook een hoop voor verbetering vatbaar. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren ingezet bij asap, waaronder het schrijven van het verkiezingsprogramma.

Waarom asap?

asap past bij omdat zij zich inzetten voor alle actieve studenten. Zij hebben een realistisch beeld van de situatie en werken samen met de universiteit constructief aan oplossingen. Ik vind een leefbare campus belangrijk waar studenten de kans krijgen zich breed te ontwikkelen en manifesteren. Daarom sta ik op plek 9 op de lijst van asap.

#10 Gijs Tolmeijer

#10 Gijs Tolmeijer

Bedrijfskunde

STEM GIJS

Over mij

Ik ben Gijs, 22 jaar oud en heb de afgelopen jaren mijn bachelor Business Administration behaald. Het studeren ging mij best goed af (ook al ligt dit eerder aan bedrijfskunde dan aan mij vermoed ik), waardoor ik veel tijd had me te ontwikkelen naast mijn studie. Ik ben direct in mijn eerste jaar bij de roeivereniging Phocas gegaan. Hier heb ik drie jaar fanatiek geroeid in de wedstrijdselecties. Daarnaast heb ik in verschillende commissies mezelf op organisatorisch gebied ontwikkeld. Na het behalen van mijn bachelor afgelopen academisch jaar, stort ik mij nu volledig op Phocas vanuit de rol van voorzitter van het bestuur. Op deze manier draag ik mijn steentje om de Nijmeegse studenten een echte studententijd te geven.

Waarom asap?
Ik sta dit jaar op de kieslijst bij asap, omdat wij ons inzetten voor het flexibele studeren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je ontzettend veel leert van je studie, maar nog veel meer in je persoonlijke ontwikkeling als persoon daar buiten. asap zet ik in studenten die naast hun studie willen excelleren, bijvoorbeeld via sport zoals ik heb gedaan, hiervoor de ruimte en ondersteuning krijgen vanuit de universiteit. Op deze manier kunnen studenten zich optimaal ontwikkelen voor hun werkende leven.

#11 Gohar Pogosian

#11 Gohar Pogosian

Politicologie

STEM GOHAR

Over mij

Ik ben Gohar, 22 jaar oud en ik ben vierdejaars student Politicologie. Ik ben de afgelopen jaren actief geweest bij studievereniging ismus en ik ben lid bij Carolus Magnus. Daarnaast loop ik stage en werk ik als E-supporter en in de horeca. Ook ben ik vorig jaar bestuurslid geweest bij het B.O.S. als Politiek Commissaris. Ik heb veel van deze jaren geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen buiten de collegebanken om. Via bestuurs- en commissiewerk heb ik bepaalde vaardigheden kunnen verkrijgen en een leuk netwerk opgebouwd.

Waarom asap?

Ik sta dit jaar op de lijst voor asap omdat ik persoonlijke ontwikkeling enorm belangrijk vindt en merk dat de universiteit dit nog niet genoeg een prioriteit maakt. Studenten moeten zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten en interesses leren ontdekken. Dit gaat niet alleen door te studeren, maar ook actief betrokken te zijn bij nevenactiviteiten. Juist bij dit soort activiteiten wordt de student zowel op professioneel als persoonlijk gebied uitgedaagd en komen deze vaardigheden goed van pas voor in de toekomst. Bij asap wordt dit wel als prioriteit gezien en vinden ze naast flexibel onderwijs belangrijk dat actieve studenten passend begeleid worden. 

#12 Marius Wolsink

#12 Marius Wolsink

Psychologie

STEM MARIUS

Over mij
Mijn naam is Marius Wolsink en ik ben 21 jaar oud en momenteel zit ik iin het derde jaar van de bachelor Psychologie. Naast mijn studie heb ik afgelopen jaren bij verschillende commissies gezeten van de studievereniging Spin. Daarnaast werk ik als student-assistent bij het Max Planck instituut

Waarom asap?

Afgelopen jaar heb ik een interdisciplinair programma “Building Bridges doorlopen waarbij ik veel mensen van verschillende studies heb leren kennen. ik veel mensen heb leren kennen. Ik ben dus vrij actief naast mijn studie en dat is ook wat mij aanspreekt aan asap, want asap wil zet zich in voor studenten die zich willen ontwikkelen naast hun studie. Daarnaast spreekt asap mij ook aan omdat ze in staat zijn om een kritische houding aan te nemen en realistische doelen stellen. 

Om je persoonlijk te ontwikkelen naast je studie is het van belang dat je instaat bent om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Daarvoor is een goede mentale welzijn heel erg belangrijk. Gezien mentale problematiek steeds meer voorkomt onder studenten wil ik mij dit jaar inzetten voor meer erkenning voor de mentale problemen die studenten ervaren. Om die erkenning te bereiken is het van belang dat hier meer over gepraat en gediscussieerd wordt. Daarnaast vind ik dat de universiteit ook een belangrijke rol kan spelen in het verbeteren van de mentale welzijn van studenten. Daarom wil ik mij dit jaar hard maken voor het uitbreiden van de studentenbegeleiding en ben ik voor meer persoonlijke begeleiding. Persoonlijke begeleiding kan er aan bijdragen dat studenten ondersteunt kunnen worden met stress die ze ervaren en om eerder mentale problemen aan te kaarten die ze ervaren.

 

#13 Anna van Florestein

#13 Anna van Florestein

Notarieel recht

STEM ANNA

Over mij
Mijn naam is Anna, ik ben 21 jaar oud en ik zit in het derde jaar van mijn bachelor Notarieel recht. De afgelopen jaren heb ik twee interdisciplinaire honoursprogramma´s van de Radboud Honours Academy (RHA) gedaan en heb ik in verschillende commissies gezeten. Momenteel doe ik een bestuursjaar bij de Nijmeegse Studenten Honoursvereniging (NSHV) als commissaris interne betrekkingen en werk ik als studentambassadeur voor de RHA.

Waarom asap?
Het spreekt mij aan dat asap staat toekomstbestendig onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Voor de gecompliceerde maatschappelijke vraagstukken van tegenwoordig kun je meestal geen oplossing vinden enkel binnen je eigen discipline. Daarom vind ik het belangrijk dat iedere student de kans krijgt om over de grenzen van zijn eigen discipline heen te kijken. Zo verruim je je blikveld, leer je van studenten met andere academische achtergronden en kun je, zoals gezegd, effectiever en innovatiever oplossingen vinden voor problemen. Daarom moet er geïnvesteerd worden in bijvoorbeeld interdisciplinaire programma’s en voldoende toegankelijk interfacultair onderwijs. Daar zal ik me dit jaar hard voor maken bij asap!

#14 Jorrit de Boer

#14 Jorrit de Boer

Informatica & Wiskunde

STEM JORRIT

Over mij
Hoi, ik ben Jorrit, 22 jaar, student informatica en wiskunde. Vorig jaar zat ik in het bestuur van Thalia, de studievereniging voor informatica, en op dit moment zet ik mij in voor de hele faculteit door mijn werk in de facultaire studenten raad.

Waarom asap?
Zoals je kunt zien houd ik me graag bezig met meer dan alleen het standaard curriculum: een tweede studie, een bestuursjaar, medezeggenschap. Zo heb ik gezien hoe leuk dat kan zijn maar vooral ook leerzaam en goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat is waarom ik op de lijst van asap sta. asap gelooft dat studeren meer dan alleen studeren is. Wat hierbij hoort is een levendige campus. Een campus waar je niet alleen komt voor college maar waar je meer tijd doorbrengt vanwege verenigingen, sport, studeren. asap wil dan ook dat de faciliteiten goed zijn om deze activiteiten te ondersteunen en te stimuleren.

#15 Iris Bollen

#15 Iris Bollen

Geografie, Planologie & Milieu

STEM IRIS

Over mij

Mijn naam is Iris, ik ben 23 jaar oud en ik studeer Geografie, Planologie & Milieu. In de eerste twee jaar van mijn studie ben ik actief geweest bij mijn Studievereniging en de laatste jaren ben ik veel te vinden bij studentenvereniging Ovum Novum. Na veel commissies te hebben gedaan, doe ik dit jaar een fulltime bestuursjaar hier. Ook heb ik mijn gehele studententijd gewerkt bij verschillende werkgevers en werk ik nu bij Tappers. 

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd en mezelf ontwikkeld. Zeker door mijn bestuursjaar ben ik mezelf echt leren kennen en erachter gekomen waar ik goed in ben op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak.

Waarom asap?

De reden dat ik me verkiesbaar wil stellen op de lijst van asap is, omdat asap zich hard maakt voor de actieve student. Ook ik vind het ontzettend belangrijk dat studenten zich kunnen ontwikkelen en kennis kunnen opdoen buiten de collegebanken. Juist door nevenactiviteiten kan je als student ontdekken waar je talenten liggen, om je ook verder te helpen in je loopbaan. asap streeft naar flexibel en toekomstgericht onderwijs, waar studenten zelf hun tijd gemakkelijk kunnen indelen om ook tijd vrij te maken voor andere zaken zoals, commissiewerk, bijbaan, stage, bestuursjaar etcetera. Het creëren van mogelijkheden voor de actieve student is de reden dat ik bij asap ben gegaan en me verkiesbaar heb gesteld.