Word lid!

Ben jij student aan de Radboud Universiteit, geïnteresseerd in medezeggenschap en zit je vol goede ideeën over hoe onze onderwijsinstelling zich verder kan ontwikkelen? Wil je met ons strijden voor een krachtige medezeggenschap en voor goede faciliteiten voor studenten? Word dan snel lid van asap, de grootste en scherpste studentenpartij van Nijmegen.

Niet alleen de fractie behartigt de belangen van de student, ook de vereniging zelf steekt de handen uit de mouwen om de Radboud Universiteit te verbeteren. Er zijn veel enthousiaste studenten betrokken bij de partij, waarbij leuke discussies en gezellige activiteiten centraal staan. Samen met het bestuur, de fractie en de andere leden van de partij kun jij het verschil maken.

Wil jij asap steunen in de voortdurende strijd om de Radboud Universiteit te verbeteren door met ons mee te denken, actief te worden of gewoon lid te worden? Schrijf je dan in door dit inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar secretaris@asapnijmegen.nl.

Ben je geen student meer, maar wil je wel betrokken blijven bij asap? Ons donateurschap biedt dan een mooie uitweg. Er kan gekozen worden tussen een eenmalige en een jaarlijkse bijdrage. Als donateur ontvang je twee keer per jaar een speciale nieuwsbrief en kan je, indien gewenst, uitgenodigd blijven worden voor de brainstorms. Donateurs zijn tevens – zonder stemrecht weliswaar – welkom op algemene ledenvergaderingen. Donateur van asap worden kan gemakkelijk via het donateurschapsformulier.